Successos

La cooperativa de Villar sol·licita el suport del Delegat del Govern

Aquest estiu ha patit dos grans robatoris d'oli i algun desperfecte en les seues instal·lacions.

El president de la Cooperativa Agrícola de Villar, en representació de la Junta Rectora, ha aprofitat la visita del Delegat del Govern a aquesta localitat de la comarca dels Serrans, per a sol·licitar-li ajuda i suport a l'hora de poder resoldre satisfactòriament el cas de robatoris que aquest estiu pateix en les seues instal·lacions.

Tot i que el contingut de la reunió mantinguda entre el president de la Cooperativa i el Delegat del Govern, no ha transcendit als mitjans de comunicació, se sap que se li ha sol·licitat atenció per part de les forces de seguretat de l'Estat per a poder conèixer l'autoria del robatori de més de 130.000 litres d'oli en un espai curt de temps.

Els lladres actuen pròxims a dates de festa i, tot i que salten les alarmes, ningú no ha pogut atrapar-los fins ara. La policia científica també ha actuat en els dos casos de robatori, l'últim dels quals, ha provocat algun desperfecte en les instal·lacions de la cooperativa, ja que s'ha sabut que al menys un d'ells es va despenjar pel sostre, després de provocar un forat de certes dimensions.

Diumenge passat, també van saltar les alarmes, però, en aquesta ocasió no arribaren a realitzar cap robatori, tot i que per la localitat corregué el comentari que ara anaven a cercar el coure de la maquinària.

El modus operandi de les dues ocasions ha estat el mateix. Arriben amb dos camions cuba, els aparquen a la rodalia i fan circular l'oli des dels dipòsits fins als vehicles mitjançant mànegues. D'aquesta manera, tan sols transita per les instal·lacions una o dues persones i passen desapercebuts per les alarmes i les càmeres de vigilància, que prèviament han estat desconnectades o bloquejades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.