Successos

Els camioners que clonaven targetes no apareixen al judici

Els dos acusats s’enfronten a una pena de 6 anys i mig de presó cadascun per un delicte de falsificació i tinença de targetes de crèdit

Ordre de crida i cerca per a dos camioners interceptats a la Jonquera el 20 de gener del 2020 amb tres aparells per clonar targetes, informa l’Agència Catalana de Notícies. Els dos acusats s’enfronten a una pena de 6 anys i mig de presó cadascun per un delicte de falsificació i tinença de targetes de crèdit però no han comparegut al judici, que s’havia de fer aquest dilluns a la secció quarta de l’Audiència de Girona. El fiscal ha sol·licitat que, un cop els localitzin i detinguin, ingressin en presó preventiva per assegurar que es pugui fer el judici. Quan els Mossos d’Esquadra van aturar el camió, també van comissar als sospitosos un ordinador amb un programa instal·lat per clonar dades bancàries i 41 targetes de crèdit que anaven a nom de diferents titulars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia