Successos

Successos

Detenen tres homes per robar a cases de Teià i Premià de Dalt el 2022 i 2023

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar van detenir, el 23 de gener, tres homes de 33 anys dos d’ells i 36 anys l’altre, com a presumptes autors de tres robatoris amb força i pertinença a grup criminal.

Els fets però es remunten als darrers dos anys. El primer dels robatoris va tenir lloc el 24 de juny de 2022 a Premià de Dalt, quan un veí va denunciar que havien accedit a casa seva i li havia sostret uns 4.000 euros en efectiu i joies. Sis dies després es va produir un altre robatori amb el mateix patró a una casa de Teià. Els delinqüents es van endur 700 euros en efectiu, un rellotge i una tauleta electrònica. El tercer robatori també va ser a Teià el 22 de setembre de 2023 i en aquest cas els lladres van sostreure una gran quantitat de joies, rellotges i uns 8.000 euros en efectiu, entre d’altres objectes.

Detinguts a Cubelles

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Premià de Mar es va fer càrrec de la investigació per tal de detenir els presumptes autors dels robatoris, que guardaven una certa similitud tots tres. Les indagacions policials els van portar fins a la localitat de Cubelles, al Garraf, on van detenir-los.

En el moment de detenir-los, el 23 de gener, els detinguts portaven uns 400 euros en efectiu i joies. Hores d’ara s’estan fent les gestions pertinents per comprovar si aquests diners i aquestes joies provenen d’algun il·lícit penal.

Un dels detinguts va quedar en llibertat després de declarar en seu policial, mentre que els altres dos van passar a disposició judicial el 25 de gener davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vilanova i la Geltrú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia