Successos

Detenen tres homes que acabaven de robar en un vehicle aparcat a l’AP-7

Agents dels Mossos de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van detenir el passat 14 de març, tres homes de 36, 41 i 40 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori a interior de vehicle.

Els fets van produir-se aquell mateix dia a l’autopista AP-7, al seu punt quilomètric 70.5, a l’àrea del Gironès sud on, cap a les dues del migdia, tres homes es van acostar a un vehicle que es trobava aparcat i van trencar el vidre de l’acompanyant. De l’interior van sostreure una maleta amb roba i una bossa d’esport amb efectes personals i 3.000 euros en efectiu. Ràpidament, els tres individus van pujar a un altre cotxe i van fugir del lloc.

Els agents en arribar al lloc dels fets van comprovar els fets i amb la descripció facilitada van iniciar una recerca per tal de localitzar els autors.Poca estona més tard, una patrulla de trànsit que circulava per la C-33, al terme municipal de Montcada i Reixach, van detectar uns homes que llançaven una maleta dins d’uns contenidors. Els agents es van aturar i van comprovar que havien llençat objectes que coincidien amb els que havien sostret poc abans a l’àrea del Gironès.Per aquest motiu, els van detenir com a presumptes autors d’un robatori a l’interior de vehicle.

Els detinguts, que tenien antecedents policials per fets similars, van passar el dia 15 de març a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia