Successos

Sancionats una quarantena d’organitzadors de festes rave de la demarcació

Els Serveis Territorials d’Interior a Girona han sancionat gairebé una quarantena de persones per l’organització de festes rave il·legals a la vegueria de Girona durant els anys 2022 i 2023.

Les persones sancionades, amb multes que van dels 300 als 2.000 euros per persona, són les que són identificades i consten com a responsables de l’organització de les festes en les actes que registra el cos de Mossos d’Esquadra. Algunes d’aquestes persones han estat identificades en més d’una ocasió.

Entre els anys 2022 i 2023, el cos de Mossos d’Esquadra va desallotjar 8 festes rave il·legals a diferents punts de les comarques gironines, com Riudellots de la Selva, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cervià de Ter, Massanes o les Preses.

Aquestes festes, que no compten amb cap permís ni per part de la propietat de les finques on se celebren, ni tampoc de cap administració, sovint provoquen molèsties al veïnat de les zones on es duen a terme, així com afectacions al medi natural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia