Successos

turquia

Almenys 29 morts en un incendi en un discoteca a Istanbul

El local està situat en un edifici residencial de setze plantes al centre de la ciutat i està tancat per obres de remodelació

Incendi mortal a Istanbul. Un foc en una coneguda discoteca situada al centre de la ciutat turca ha deixat aquest dimarts almenys 29 morts i diverses persones greument ferides. El local situat al soterrani dels baixos d’un edifici residencial de setze plantes del barri de Gayrettepe d’Istanbul, estava tancat i s’hi feien obres de remodelació.

L’incendi, que ja està apagat, s’ha produït cap a la una del migdia hora local (les onze del matí hora catalana) per causes que s’estan investigant, ha explicat el governador d’Istanbul, Davut Gül, en declaracions recollides per l’agència Efe.

El foc ha començat al soterrani on es troba la coneguda discoteca i s’ha propagat ràpidament per l’edifici fins a arribar a la cinquena o sisena planta, segons la cadena turca NTV. Un gran contingent de bombers s’ha desplegat a la zona per rescatar les possibles persones atrapades i contenir les flames. Entre les víctimes mortals hi hauria els treballadors de l’obra, informa l’agència estatal de notícies turca Anadolu.

Segons la mateixa fonts, diverses persones han estat detingudes en relació amb el foc, entre elles el director de la discoteca i el responsable de les reformes.

En un missatge a les xarxes socials, Ali Yerlikaya, ministre de l’Interior turc, ha anunciat l’obertura d’una investigació per aclarir les circumstàncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia