Successos

Successos

Detenen un home de 24 anys per un tiroteig a Sant Adrià de Besòs i un segon per quatre intents d'homicidi

Els fets es van produir el passat 1 d’abril i va resultar ferida una dona a la cama

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 24 anys relacionat amb un incident amb arma de foc el passat 1 d’abril. Una dona va resultar ferida a la cama i va haver de ser atesa en un centre sanitari. Segons la policia catalana, agents de la Regió Metropolitana Nord van obrir una investigació després de comprovar que s’havien produït diversos trets i que hi havia una ferida. Com a resultat, van identificar una persona presumptament relacionada amb l’agressió que ha estat detinguda aquest dimecres, a primera hora del matí, en un dispositiu policial. Han participat agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Badalona i Sant Adrià del Besòs i del GEI. S’ha traslladat al detingut a dependències policials. 

En l'operatiu  els agents han arrestat un altre home, que no està relacionat amb els fets, però que tenia una ordre de detenció per quatre homicidis en grau de temptativa i tinença il·lícita d'armes.. Es trobava al pis quan ha entrat la policia i ha intentat fugir. Els fets van passar al 2018, quan l'home va disparar prop del passeig Urrutia de Barcelona, primer a la porta de la casa de les víctimes i després en una persecució pel carrer. La sentència per aquests delictes és del maig del 2023.  La investigació continua oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia