Successos

S’enfronta a 16 anys de presó per violar dos nois , un d’ells discapacitat

L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimecres un acusat que s’enfronta a 16 anys de presó per violar dos nois a Porqueres la matinada del 16 d’octubre del 2021.

La fiscalia i les acusacions particulars, segueix informant l’Acn, sostenen que el processat i les víctimes van coincidir en un bar, que, successivament, va aconseguir que sortissin a l’exterior fent servir una excusa i, un cop allà, els va agredir sexualment. Un dels denunciants té una discapacitat del 45%. Al judici, que s’ha fet a la secció tercera, l’acusat ha declarat al final i ha admès que va tenir relacions amb un d’ells però que va ser sexe “totalment consentit”. Segons la seva versió, l’altre noi s’ho inventa i no hi va tenir cap contacte íntim. La defensa demana l’absolució.

L’acusen de dos delictes d’abús sexual amb penetració, un comès contra una víctima especialment vulnerable, i un delicte lleu d’amenaces.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia