Successos

austràlia

Nou apunyalament múltiple a Sydney

El succés ha tingut lloc en una església mentre es feia missa

El bisbe i diversos fidels han resultat ferits

L’atacant ha estat detingut per la policia

Almenys quatre persones han resultat ferides aquest dilluns en un apunyalament múltiple en una església a l’oest de Sydney (Austràlia). Entre els ferits hi ha el bisbe Mar Mari Emmanuel, líder d’una facció ultraconservadora i que va assumir un paper protagonista en el moviment Christian Lives Matter, segons el diari local The Sydney Morning Herald. El succés ha tingut lloc passades les set del vespre hora local a l’església del Bon Pastor del districte de Wakeley quan el bisbe feia missa i la cerimònia religiosa estava sent retransmesa en directe a través d’internet.

Un vídeo publicat a les xarxes mostra el bisbe Mar Mari Emmanuel dret a l’altar parlant amb els feligresos mentre un home vestit amb un jersei negre camina cap a ell i l’apunyala al pit, segons recull The Sydney Morming Herald. El religiós cau a terra i l’atacant li clava fins a cinc punyalades. Els feligresos horroritzats criden i un grup d’ells s’apropa al bisbe per auxiliar-lo. Desenes d’efectius policials s’han desplaçat fins a la zona i han detingut l’atacant.

Aquest atac s’ha produït tan sols dos dies després que un home hagués mort sis persones i n’hagués ferit una dotzena més en un altre apunyalament massiu en un centre comercial a Sydney.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia