Successos

Alliberen una dona retinguda i lligada al llit per la seva companya de pis

Els Mossos d’Esquadra van alliberar ahir una dona que estava retinguda i lligada amb brides en un pis de Santa Coloma de Farners. Els fets van passar cap a dos quarts d’onze del matí. Un policia local de Sils  fora de servei -i veí de l’immoble- va sentir una dona que cridava i demanava ajuda. Va avisar els Mossos d’Esquadra, que van arribar al lloc dels fets amb els Bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Van esbotzar la porta i van trobar la dona lligada amb brides i estirada en un matalàs. La víctima va explicar que residia amb l’agressora i els seus quatre fills en l’habitatge, un pis tutelat per a víctimes de violència de gènere. Va poder cridar ja que l’agressora havia sortit a portar el seu fill a l’Hospital Santa Caterina de Salt, lloc on, poques hores més tard, els Mossos la van arrestar. Se l’acusa delicte de detenció il·legal, un altre de tracte vexatori, un de lesions, d’amenaces i un altre de furt, perquè li va acabar robant el mòbil. Els Mossos estan investigant els fets.

Des de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners han condemnat els fets i han expressat el seu "absolut rebuig" a l'agressió que ha patit la víctima. "Reafirmem el nostre compromís de treballar en la lluita contra qualsevol tipus de violència, en especial quan les víctimes són dones, menors i persones vulnerables", han assenyalat en un comunicat. El consistori també ha demanat preservar la identitat de la víctima. 

Segons informa l'Acn, des del Departament d'Igualtat i Feminismes s'han posat en contacte amb la víctima i li han ofert suport especialitzat. El pis era un habitatge amb lloguer assequible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia