Successos

Successos

Troben un cadàver a Sant Martí de Centelles

Els Mossos investiguen si es tracta d’una dona assassinada pel marit desapareguda a Vic

Els Mossos d’Esquadra han localitzat un cadàver dins el terme municipal de Sant Martí de Centelles (Osona) i investiguen si es tracta d’una dona assassinada pel marit desapareguda a Vic. La troballa va tenir lloc dijous a la tarda, el cos encara no ha estat identificat i la investigació continua en curs, però es dona la circumstància que la policia va detenir l’11 de maig un home de 59 anys a la capital osonenca relacionat amb la mort de la seva parella, Rachida, de 51 anys, que estava desapareguda des del 19 d’abril. L’arrest es va precipitar després que els investigadors tinguessin coneixement que l’home havia comprat un bitllet d’avió per abandonar el país i viatjar al Marroc.

La desaparició de la dona la va denunciar el mateix detingut el 19 d’abril. En un primer moment, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vic es va fer càrrec del cas, però, segons informen els Mossos, des del primer moment es van detectar elements que van fer sospitar que es podia tractar d’una desaparició criminal. Per tot plegat, la Unitat Central de Persones Desaparegudes es va fer càrrec de la investigació i de la posterior detenció.

Segons fonts policials, les diferents gestions realitzades fins ara apuntaven “notables contradiccions” entre la declaració que va fer l’investigat i les diferents declaracions que testimonis del cas han fet durant les darreres setmanes. El jutjat amb competències de violència sobre la dona de Vic va decretar presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’home. El jutjat va rebre l’arrestat i la jutgessa va practicar diverses diligències, entre les quals la declaració dels cinc fills de la parella, quatre majors d’edat i un menor.

La causa queda oberta per homicidi dolós amb agreujant de parentiu. No consten antecedents judicials de violència entre la parella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia