Successos

Detenen un caçador per matar una gossa en un camí de Bell-lloc d’Urgell

L’home va quedar en llibertat després de declarar a comissària

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 65 anys, per haver matat, presumptament, una gossa utilitzant un rifle a Bell-lloc d’Urgell. Els fets es van produir el passat 12 de maig quan el propietari de quatre gossos va sortir a passejar amb ells per un camí del municipi. Un dels animals va començar a seguir una furgoneta d’un caçador i el propietari li va perdre de vista. Moments després va escoltar un tret d’arma de foc. No li va donar més importància fins que en tornar a casa quan va notar que la gossa no venia. Llavors va decidir tornar a la zona i la va trobar morta. La detenció del presumpte autor, un caçador veí del municipi, es va produir el 16 de maig per un delicte de maltractament d’animal domèstic, castigat amb penes d’entre 12 i 24 mesos de presó. Va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de Mollerussa, amb l’obligatorietat de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.

El propietari va avisar,s segons les agències, als mossos que van fer comprovacions al lloc dels fets. Posteriorment, tècnics del Centre de Fauna Vallcalent van fer una necròpsia a la gossa i van recuperar un fragment del projectil que li va causar la mort. Durant la detenció, els mossos van intervenir de forma preventiva 7 armes de caça. L’estudi balístic per part de la policia científica acabarà de confirmar si el rifle intervingut, la bala i la beina estan relacionades amb la mort de la gossa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia