Successos

successos

Un nou episodi de fortes turbulències deixa 12 ferits en un vol de Doha a Dublín

Passatgers i membres de la tripulació han patit lesions

L’incident arriba pocs dies després de la mort d’un home en un vol de Londres a Singapur

Dotze persones han resultat ferides aquest diumenge en un vol de Qatar Airways que anava de Doha (Qatar) a Dublín (Irlanda) per fortes turbulències. El Boeing 787-9 Dreamliner ha experimentat l’episodi de turbulències quan volava sobre Turquia, segons ha informat l’aeroport de la capital irlandesa, des d’on s’ha indicat que l’aparell ha aterrat sense problemes i segons el previst, tot i l’incident que ha deixat diversos passatgers i tripulants lesionats. L’emissora irlandesa RTE ha recollit els testimonis d’alguns dels passatgers a la seva arribada de Dublín, en els quals expliquen que l’episodi de turbulències ha durat menys de vint segons i s’ha produït mentre es donava el servei d’aliments i begudes.

L’incident arriba cinc després que un vol de la companyia Singapore Airlines que cobria la ruta Londres a Singapur s’hagués vist obligat a aterrar a Bangkok per fortes turbulències. En l’incident va morir un home de 73 anys i va deixar vint persones més greument ferides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.