Punt divers

Un incendi sense ferits crema part de la façana d'un edifici a Móra d'Ebre

TERRES DE L'EBRE

Un incendi ha cremat aquest dimecres al matí part de la façana d'un edifici del passeig Sant Antoni de Móra d'Ebre, sense deixar ferits. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les onze del matí i hi han traslladat cinc dotacions. Segons ha explicat el cap de Bombers de guàrdia a les Terres de l'Ebre, Antoni Ariza, es desconeixen les causes del foc, que només ha afectat l'aïllament exterior de la façana de l'immoble. Els Bombers han tallat el subministrament de gas i han detectat foc en dos punts diferents, a la façana i al terra -en una cantonada de l'immoble -, encara que aquest fet podria ser conseqüència del vent. Els Bombes han extingit el foc i continuen comprovant l'edifici.

L'estructura de l'edifici i l'interior dels habitatges no s'han vist afectats per l'incendi, de manera que els veïns de l'immoble ja han pogut tornar als seus domicilis. Els veïns han sortit al carrer quan s'ha iniciat el foc i no hi hagut ferits. Tècnics de Gas Natural estan fent una revisió de les canonades de gas, abans de tornar a activar el subministrament a l'edifici.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.