Punt divers

Acaba l'alerta del pla Transcat a Riudellots de la Selva

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha desactivat poc abans de tres quarts de set d'aquest matí la fase d'alerta del Transcat. El pla havia estat activat aquest dimarts, poc abans de dos quarts de set de la tarda a causa d'una fuita als bidons d'un camió estacionat a l'àrea de servei del quilòmetre 70,5 de l'autopista AP-7, a Riudellots de la Selva. Per causes que es desconeixen, un dels bidons del camió, que contenia un producte tòxic, es va rebentar i va perdre càrrega que va fer deformar altres contenidors plens d'un producte corrosiu, que també van vessar una mica.

A primera hora d'aquest matí, els bidons malmesos han estat recollits, mentre que els que es trobaven en bon estat segueixen al camió. Efectius dels Mossos d'Esquadra van evacuar de forma preventiva una trentena de persones que es trobaven al lloc dels fets en aquell moment i van tallar l'accés dels vehicles a l'àrea de servei, tot i que hores d'ara aquesta ja és oberta.Un total de 10 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat han treballat per contenir la fuita i controlar el vessament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.