Punt divers

Ros diu als empresaris del polígon que es precipiten jutjant el projecte de la mesquita perquè no se n'ha presentat cap

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha replicat l'anunci que els empresaris del Polígon el Segre han fet aquest dijous al matí sobre la construcció d'una mesquita provisional en aquesta zona industrial i els ha dit que es precipiten al jutjar el projecte perquè encara no se n'ha presentat cap. Segons Ros, l'ajuntament i la Generalitat estudiaran amb totes les garanties el projecte quan es presenti, tant si es tracta d'un edifici de construcció com un de prefabricat, tal com s'ha estat assenyalant recentment per part de la comunitat musulmana que estudiaria aquesta opció mentre acaben de reunir el capital suficient per sufragar el definitiu i més costós.

Àngel Ros ha assegurat que les queixes es deuen a un 'grup reduït' d'empresaris propers a la zona on 'legalment' la Paeria ha llogat a la comunitat musulmana per ubicar-hi una mesquita. En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que la prioritat de l'ajuntament és desvincular la mesquita del centre de la ciutat, ja que actualment es troba al carrer del Nord. Amb aquesta mesura, es vol evitar les massificacions actuals i prevenir possibles incidents, ja que l'actual local on es resa té l'aforament desbordat i no s'està complint la llei en aquest sentit.Ros considera que les acusacions i judicis dels empresaris són precipitats perquè fins ara no s'ha presentat cap projecte per part de la comunitat musulmana a la Paeria. En aquest sentit, ha assegurat que quan els arribi, el revisaran amb profunditat per tal que aquest s'adeqüi a la normativa vigent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.