Punt divers

Comencen les obres d'abastament d'aigua a Ivorra des de la Vall del Sió

PONENT

El Consell Comarcal de la Segarra ha començat aquesta setmana les obres d'abastament d'aigua al municipi d'Ivorra des de la Vall del Sió. Aquesta obra projectada amb 60.000 euros, era l'última que quedava pendent de l'abastament a l'alta Segarra. L'abastament es durà a terme des dels dipòsits del Portell, població que s'abasteix del dipòsit regulador de les Oluges. El Consell ja ha estès un tub de més de cinc quilòmetres de longitud que va fins els dipòsits d'Ivorra. L'obra està finançada per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). D'altra banda, la Generalitat ha aprovat actuacions d'abastament d'aigua a la Segarra per valor de 304.026 euros.

Inicialment, la portada d'aigua a Ivorra estava prevista de fer des dels dipòsits de Guissona, però la urgència d'aquesta obra, donat que la població havia estat subministrada amb camions cisterna des de l'estiu, ha portat a canviar el projecte ja que d'aquesta manera l'aigua de la Vall del Sió arribarà aquest mateix hivern al municipi.

Pel que fa a les actuacions d'abastament d'aigua aprovades per la Generalitat, es tracta de millores d'abastaments puntuals als nuclis de Sant Serni, Sant Ramon, Malacara, i al municipi dels Plans de Sió. Concretament, aquesta última actuació, pressupostada amb 51.000 euros, és la que permetrà als Plans de Sió abastir-se de l'aigua potable de Ratera quan entri en funcionament la potabilitzadora comarcal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.