Punt divers

La plantilla de General Electric Powers Controls de Sant Vicenç de Castellet fa vaga perquè es readmetin 18 treballadors

Els treballadors de General Electric Power Controls de Sant Vicenç de Castellet (Bages) fan vaga per exigir a la direcció de l'empresa la readmissió 'immediata' de 18 treballadors. La plantilla fa vaga aquest dilluns, dues hores per torn, i hi tornarà dimecres i divendres. L'empresa va iniciar l'any passat una reducció de la plantilla i aquest mes va anunciar 20 nous acomiadaments. El comitè va plantejar negociar mesures 'no traumàtiques'. El 9 d'abril les dues parts van arribar a un acord amb Treball consistent en substituir els acomiadaments per baixes voluntàries incentivades. En una reunió posterior, però, la direcció es va desdir de l'acord subscrit i va fer efectius els acomiadaments.

El sindicat de Comissions denuncia i rebutja l'actitud 'irresponsable' de l'empresa i la seva manca de compromís en arribar a un acord i després desdir-se'n. Comissions Obreres exigeix a GE Power Controls el compliment de l'acord, la readmissió immediata dels treballadors acomiadats. El sindicat també demana que concreti un pla de viabilitat i de futur per a la planta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.