Punt divers

Empresonen un individu per robar en quatre establiments de Mont-roig del Camp en una nit

CAMP DE TARRAGONA

El jutjat d'Instrucció en funció de guàrdia de Reus ha ordenat l'ingrés a presó del veí de Mont-roig del Camp, Mohamed L. de 32 anys i nacionalitat marroquina, que va ser detingut pels Mossos d'Esquadra el passat 24 de febrer com a sospitós d'haver comès robatoris amb força a quatre establiments en una nit. Els mossos van relacionar el detingut amb els furts comesos la matinada del 22 de febrer en una farmàcia i en tres bars de Miami Platja. En totes les ocasions, l'individu hauria forçat les reixes i cadenats de les entrades per emportar-se, 600 euros de la farmàcia i els diners de la caixa registradora i de les màquines escurabutxaques dels altres establiments.

La policia catalana destaca 'l'extrema rapidesa' amb la que hauria actuat el detingut, ja que va cometre els robatoris en dues hores i mitja, aprofitant la proximitat entre els quatre establiments.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.