Punt divers

L'alcalde de Solsona és rellevat temporalment mentre es recupera d'un càncer de pàncrees

El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Solsona (Solsonès), Martí Abella (Comú), ha assumit l'alcaldia accidental mentre Xavier Jounou (ERC) es recupera d'un càncer de pàncrees, segons ha informat el consistori en un comunicat de premsa. Jounou està ingressat a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa i ja ha iniciat el tractament de quimioteràpia. La malaltia li va ser diagnosticada la setmana passada, després d'haver-se estat medicant d'una pneumònia atípica. Va ser a mitjans del mes d'octubre passat quan va començar a tenir molèsties pulmonars. Està previst que a finals d'aquesta setmana pugui tornar a casa, però es calcula que la reincorporació al càrrec no serà immediata.

Mentre continuï convalescent, Abella exercirà l'alcaldia acciental, mentre que el regidor Salvi Nofrarias (ERC), actualment tercer tinent d'alcalde i responsable d'Hisenda, Administració i Esports assumirà les àrees que portava directament l'alcalde, Parcs i Jardins, Brigada i Serveis Funeraris.A través del comunicat de premsa municipal, els regidors de l'Ajuntament de Solsona manifesten la seva aflicció per la malaltia del batlle i li desitgen una recuperació el més ràpida possible.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.