Punt divers

Sant Vicenç de Castellet destinarà 419.000 euros a l'adaptació de l'enllumenat públic

CATALUNYA CENTRAL

Sant Vicenç de Castellet ha obtingut 1.234.000 euros del Fons Estatal d'Inversió Local que impulsa el govern espanyol davant la situació econòmica actual. El municipi bagenc destinarà aquest import a renovar diferents instal·lacions públiques. La partida més important, que supera els 419.000 euros, servirà per adaptar l'enllumenat públic a la Llei de Contaminació Lumínica. En aquest sentit, se substituiran les bombetes de vapor de mercuri per les de vapor de sodi d'alta pressió de llum taronja i de menys consum, han explicat des de l'Ajuntament. Els llums que estiguin malmesos també es canviaran.

L'Ajuntament de Sant Vicenç també invertirà 322.000 euros per reformar i consolidar els vestidors del pavelló municipal. Amb aquesta obra es consolidarà l'estructura de l'edifici i els vestidors disposaran de sis unitats per a usos col·lectiu, dos espais individuals pels àrbitres, un espai de manteniment i un per a farmaciola. En aquest complex esportiu es construiran dos vasos lúdics nous per activitats aquàtiques a les piscines municipals per valor de 300.000 euros.

Els fons estatals permetran millorar les voreres i adaptar els guals per a vianants d'alguns carrers del municipi en el marc del Pla d'accessibilitat redactat per la Diputació de Barcelona. Es reordenarà el carrer General Prim perquè sigui prioritari pels vianants, mentre també s'actuarà a les places del Pi, Generalitat i als carrers Doctor Trias i Soler i Puigdollers, entre d'altres. El pressupost per cobrir aquestes actuacions arriba als 168.865 euros.

Finalment, amb els 24.000 euros restants es condicionaran les dependències de la Policia Local i es renovarà la sala de plens de l'Ajuntament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.