Punt divers

Els veïns de l'edifici del costat de la casa esfondrada a Riudoms no podran tornar a casa seva de manera 'preventiva'

Els veïns de l'edifici del costat de la casa esfondrada aquest divendres al carrer de l'Església de Riudoms (Baix Camp) no podran dormir aquesta nit a casa seva de manera 'preventiva' segons han explicat fonts dels bombers. Si bé inicialment s'havia apuntat que l'estructura d'aquest edifici també podria està afectada els informes posteriors ho descartarien. Tot i això ja s'ha notificat als veïns que les comprovacions no es faran fins aquest dissabte quan tècnics municipals verifiquin de manera definitiva que l'estructura d'aquest immoble no ha quedat afectada per l'esfondrament de la casa veïna.

Una persona ferida amb traumatisme ha estat el balanç de l'esfondrament aquest divendres a dos quarts de cinc de la tarda d'un edifici de dues plantes. L'altre persona que es creia que podia està al interior de l'immoble i que era buscada pels Grup de Rescat i Actuacions Especials (GRAE) s'ha descartat que estigués al interior de l'edifici. En l'habitatge de dos pisos esfondrat hi vivien un total de quatre persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.