Successos

ROBATORIS A DOJO

Cinc detinguts a Platja d'Aro i Ullà per robar coure i 500 peces metàl·liques

Dues de les detencions són per sostreure cable d'enllumenat públic, i les altres tres per endur-se cinc-centes peces de material de construcció

La policia local de Platja d'Aro i agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal han detingut a cinc persones, dues de les quals per haver sostret cable d'enllumenat públic d'urbanitzacions de Platja d'Aro, i les altres tres per endur-se, en dues furgonetes, unes cinc-centes peces metàl·liques, puntals per encofrar i planxes, d'un magatzem d'Ullà.

La policia local de Platja d'Aro va fer la detenció dimecres passat, de dos homes sospitosos d'haver robat cable de coure de l'enllumenat de les urbanitzacions Mas Nou i Cim d'Aro. Els agents els van trobar 60 quilos de cable a dins el cotxe, el qual estava acabat de manipular, així com eines per tallar i extreure el material. A més, els agents ja havien recuperat, dilluns passat, cent metres més de cable, després que un veí els alertés d'un possible robatori a l'enllumenat a la urbanització Mas Nou, i que la policia atribueix als dos detinguts, veïns de Salt i de Sant Feliu de Guíxols. La policia local, que porta a terme el pla especial de vigilància a les urbanitzacions, agraeix la col·laboració ciutadana, que qualifica d'“important” per poder enxampar els lladres. Fa unes dues setmanes, la policia va detenir un altre home per uns fets similars.

En el cas d'Ullà, els Mossos, que també van actuar a través de la col·laboració ciutadana, van enxampar tres persones que anaven en dues furgonetes carregades amb puntals i planxes metàl·liques quan sortien de les instal·lacions de l'antiga fàbrica Fausto de la població, on alguna de les naus s'utilitza com a magatzem de material dela construcció.

Els agents van fer aturar la primera de les furgonetes quan sortia del recinte, a la qual anaven dos homes, mentre que la segona, va tornar enrere i un dels seus ocupants va ser detingut pels Mossos, mentre que un altre va aconseguir fugir. En una de les furgonetes hi havia uns 300 puntals metàl·lics, que s'utilitzen per encofrar en la construcció, i a l'altre unes 200 planxes metàl·liques.

Roben coure a Barcelona

La Guàrdia Urbana va detenir, el passat dia 16, dos homes en dues zones diferents de la ciutat per haver sostret coure de diversos semàfors. Les detencions es van fer quan un dels homes estava manipulant el cablatge dels semàfors i l'altre duia trenta quilos de coure dels fanals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.