Successos

CASOS D'AGRESSIONS SEXUALS A JUDICI

L'acusat de la violació d'Olot diu que van fer sexe consentit

Javier Asensio reconeix que després de mantenir-hi relacions sexuals li va pegar perquè li retreia que no li volgués donar el número del mòbil al·legant que tenia xicota

La noia manté que la va forçar i la va lesionar

El veí de Sant Joan les Fonts, Javier Asensio del Cid, àlies Evaristo, que s'enfronta a 15 anys de presó sota l'acusació d'haver violat una noia de Figueres per les festes del Tura del 2009, va relatar ahir durant el judici que aquella nit va anar de gresca, i després de consumir alcohol i droga va “enrotllar-se” amb la víctima, amb qui va tenir relacions sexuals de mutu acord en un local del barri vell del qual tenia la clau d'accés. Va reconèixer haver agredit després la jove, quan segons ell es van discutir perquè ella li reclamava el número de telèfon per una possible propera trobada i ell s'hi negava al·legant que feia tres anys que tenia xicota. Companys de festa de l'acusat van corroborar que havien fet anades i vingudes d'un bar de la zona, el Tura, al local on després van passar els fets.

Per la seva banda, la noia va relatar que primer va anar de copes amb unes amigues, i després amb un amic, i que més tard, quan es va quedar sola, l'acusat es va oferir per ajudar-la pel seu estat d'embriaguesa. Ella s'hi va negar i va fugir, però ell la va perseguir i la va agredir fins que la va obligar a entrar al local. Un cop allà, segons ella, la va violar i la va continuar agredint, fins que la va deixar marxar després de donar-li deu euros “per a l'autobús”. Aleshores va trucar a una de les amigues per demanar auxili. Aquesta va relatar ahir que la jove sagnava i tenia cops pel cos, i estava molt afectada, cosa que també van relatar els mossos que la van atendre en un primer moment.

Per la seva banda, la cambrera del bar Tura va explicar que a l'inici de la nit va veure que l'acusat perseguia la noia dins el local, i que més tard, quan aquesta estava sola, ja al carrer, la va seguir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.