Successos

assassinats a la caritat d'Olot

Operatiu especial dels forenses pel cas de la Caritat

Desplegament de professionals i estratègia per trobar espai per als vuit cossos que avui s'exhumen

L'exhumació de vuit cossos d'ancians morts a la Caritat d'Olot, ordenada divendres pel jutjat d'Olot i prevista per a aquest matí, ha obligat l'Institut de Medecina Legal (IMLEC) de Girona a muntar una estratègia i reorganitzar la feina dels metges forenses per poder assumir l'entrada dels cadàvers i fer les autòpsies amb la màxima celeritat possible.

La situació és d'excepcionalitat com la que van generar el naufragi de l'Oca, en què van morir 21 persones, o l'accident del camió carregat d'immigrants clandestins, que va bolcar a Capmany. Per això, demà hi haurà un desplegament especial de metges forenses, que treballaran juntament amb el titular del partit judicial d'Olot per fer els exàmens dels cossos.

L'arribada dels cadàvers també farà que s'ocupin totes les cambres frigorífiques existents a les instal·lacions de Girona. Per aquest motiu, demà mateix, la funerària de Figueres recollirà el cos de la noia esquarterada a Sant Pere Pescador que es dipositarà a Figueres mentre els familiars no vinguin per fer-se càrrec del cos.

Les exhumacions, sis al cementiri d'Olot, una al de Sant Salvador de Bianya i una altra al de Castellfollit de la Roca, també obligarà a incorporar a l'operatiu furgons funeraris de Ripoll i Campdevànol, juntament amb els d'Olot, per dur els cadàvers a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.