Successos

policial

Lliure dos cops després de tres atracaments

L'havien detingut per endur-se més de 1.000 € a Cabanelles, l'Escala i Figueres

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres i Roses van detenir dos cops en un mes Tayeb Salhi, un home de 30 anys i veí de Figueres sospitós de ser l'autor de tres robatoris amb violència i intimidació. En totes dues detencions el jutge el va deixar en llibertat. El primer fet va tenir lloc el 24 de desembre de 2010 en una benzinera de Cabanelles. A primera hora del matí un home va entrar a l'establiment i, mostrant un ganivet i sota amenaces, va exigir els diners de la caixa al treballador que es trobava darrere del mostrador. Es va endur uns 300 euros i va fugir en un cotxe. El segon fet es va produir el 5 de febrer, en una altra benzinera de la població de l'Escala, quan passades les vuit del vespre un home va entrar a l'establiment i, actuant amb el mateix modus operandi, va sostreure uns 600 euros i va fugir amb un vehicle. Les unitats d'investigació de Figueres i Roses van començar a fer les gestions policials per tal de resoldre els casos. En un primer moment, ja es va constatar que els fets els havia dut a terme la mateixa persona. Posteriorment, les indagacions van portar els agents a localitzar, identificar i detenir al veí de Figueres, com a presumpte autor dels dos fets.

Entre els robatoris de les benzineres de Cabanelles i l'Escala, ja va ser detingut pels Mossos de Figueres per un altre robatori amb violència i intimidació produït el 8 de gener de 2011 en un bar d'aquesta població. Cap a dos quarts d'onze de la nit, un home va intimidar i amenaçar una treballadora del local, es va endur la recaptació de la caixa i va marxar, amb un cotxe que tenia estacionat a l'entrada del local. L'home va ser detingut l'11 de febrer de 2011 pels Mossos de Figueres, com a presumpte autor d'aquest fet. Després de declarar davant l'autoritat judicial, el jutge en va ordenar la seva llibertat amb càrrecs. El detingut, del qual consten antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia el dia 15 de març per aquests dos robatoris amb violència i intimidació a les dues benzineres, i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.