Successos

MONTBLANC

Detecten irregularitats en la tria per una plaça de policia

L'Ajuntament ho ha denunciat als jutjats de Valls adduint que s'ha manipulat l'expedient de la persona que havia d'ocupar-la i que hi ha renunciat

L'Ajuntament de Montblanc ha denunciat davant dels jutjats de Valls que ha detectat irregularitats en el procés d'oposició d'una plaça de funcionari del cos de la policia local del municipi convocada el gener passat.

El fet que la persona que havia d'ocupar la plaça –i que hi ha renunciat–, no estigués vinculada a cap cos policial, va fer sospitar l'alcalde, Josep Andreu. Per aquest motiu va sol·licitar poder revisar tota la documentació presentada i va ser aleshores quan es va detectar que la compulsa del carnet de conduir de moto de la candidata que havia d'ocupar la plaça vacant, era anterior a la data de l'expedició.

Segons ha assenyalat el mateix alcalde, aquest fet: "m'ha portat a creure que algú ha manipulat els expedients; considero que és un fet molt greu i lamentable", i alhora ha afirmat tenir plena confiança en els funcionaris que treballen a l'Ajuntament.

Segons Andreu, tot i no disposar de cap prova que ho corrobori, algú hauria entrat a les dependències municipals per retocar l'expedient, per la qual cosa ha optat per deixar-ho en mans de la justícia perquè n'investigui el cas. A principis de mes, els serveis de secretaria de l'Ajuntament van elaborar l'informe acreditant les irregularitats que l'alcalde ha traslladat als jutjats de Valls "perquè estimin convenient obrir les diligències pertinents" i ara confia que s'actuï en conseqüència. Per la seva banda, el sotsinspector de la policia local de Montblanc, Laureà Garreta, ha desmentit que hi haguessin anomalies, afirmant que en la selecció de places convocades a principis d'any al municipi "s'ha seguit el procediment normal".

LA FRASE

Crec que algú ha manipulat els expedients; considero que és un fet molt greu i lamentable
JOSEP ANDREU
ALCALDE DE MONTBLANC


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.