Successos

TRÀNSIT

Un jove de 15 anys mor en un accident a Riudarenes

Van xocar el ciclomotor que conduïa la víctima i un altre, el conductor del qual va resultar ferit

L'incendi d'un camió a Vilafant provoca cues a l'AP-7

Un jove de 15 anys i veí de Riudarenes, Xavier Manel Rebollo, va morir dilluns al vespre com a conseqüència d'un accident de trànsit a l'avinguda Argimon de la urbanització Can Fornaca del municipi. Els fets van passar pels volts de les nou del vespre, quan van col·lidir frontalment dos ciclomotors, el que conduïa la víctima i un altre, el conductor del qual va resultar ferit greument. En les tasques hi van intervenir cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra i tres dels bombers.

Incloent-hi aquest accident de Riudarenes, des de principi d'any ja han mort vint persones a les carreteres de les comarques gironines, i quatre eren conductores de ciclomotor o motocicleta.

Camió incendiat

D'altra banda, l'incendi originat a la roda d'un camió que posteriorment es va propagar a la càrrega de mobles que duia quan circulava pel terme municipal de Vilafant, concretament entre els quilòmetres 26 i 30, va provocar importants complicacions en el trànsit a l'AP-7, sobretot en sentit nord. Els fets van començar poc abans de les nou del matí d'ahir, quan el camió circulava en sentit la Jonquera. A causa del sinistre, entre les 8.52 hores i les 10.45, l'autopista va estat tallada en sentit nord, cosa que va arribar a provocar fins a tres quilòmetres de retenció.

A les 10.45 la via es va tallar en tots dos sentit fins a les 11.00 hores, en què es va obrir al trànsit en sentit sud.

Amb tot, el temps en què hi va haver més retencions va ser entre les 11.25 hores i les 12.32, en direcció nord, ja que la cua va arribar a ser de quatre quilòmetres, malgrat el desviament de vehicles per l'N-II. Posteriorment, a les 13.52 hores, el trànsit va quedar restablert a la via.

Retirada del camió

La tasca dels bombers per apagar totalment l'incendi, juntament amb els treballs de retirada del camió i de neteja de la via, es van allargar durant tot el matí. En les tasques hi van intervenir sis dotacions dels bombers. Els Mossos van regular el trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.