Successos

tràfic de drogues

Troben més de 700 plantes de marihuana a Vilanova de la Muga i Vilafant

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones per un delicte de tràfic de drogues

Als dos domicilis hi havia mecanismes de cultiu i assecament

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir els dies 12 i 13 de juliol dos veïns, de Vilafant i Peralada, de 50 anys, com a sospitosos de ser autors d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

Els fets van passar després que , el dia 12 de juliol, agents dels Mossos de Figueres van tenir coneixement que en un domicili de Vilafant hi podia haver una petita plantació de marihuana. Els policies, en arribar al lloc, ja van notar l'olor característica de la planta. Després d'identificar el propietari, van entrar a l'interior de l'habitatge i van comprovar que, en una terrassa, hi havia una plantació de marihuana amb un sistema de reg automàtic. Els mossos, a més, van trobar en el garatge una altra plantació molt més gran que disposava de mecanismes d'extracció d'aire i d'enllumenat per millorar el creixement de les plantes. En total es van trobar més de 466 plantes en aquest domicili.

L'endemà, els agents dels Mossos d'Esquadra de Figueres van saber que en un domicili del nucli de la població de Vilanova de la Muga hi podia haver una altra plantació de marihuana. També des de l'exterior de la casa els agents ja van notar la forta olor de la droga i un soroll que podia ser del sistema de refrigeració. També van veure dos tubs de plàstic que expulsaven aire i dels quals sortia la fortor de les plantes. Els mossos van poder accedir a l'habitatge, on van trobar 241 plantes repartides en les habitacions dels dos pisos de la casa.

En aquest cas els policies també van trobar uns sistemes de ventilació i d'enllumenat destinats a millorar el creixement de les plantes i un seguit de rams de marihuana penjats d'un fil que s'estaven assecant.

LA DATA

12.07.2011
és el dia
que va començar l'operació dels Mossos d'Esquadra que va localitzar les plantacions


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.