Moren sis persones en un altre cap de setmana tràgic a les carreteres

Ahir van perdre la vida el conductor d'una furgoneta i un motorista, en sinistres al Penedès i al Baix Camp

Sis morts, entre ells un menor, i nou persones amb ferides de diversa consideració. Aquest és el balanç d'un dels caps de setmana més tràgics d'aquest any 2009 a la xarxa viària catalana. Només ahir, en poc més de cinc hores de diferència, van perdre la vida dues persones en sinistres al Baix Camp i a l'Alt Penedès. El primer accident va passar pels volts d'un quart de vuit del matí a la carretera N-340, a l'altura de Mont-roig del Camp. Un xoc frontal entre un camió i una furgoneta va provocar la mort del conductor del segon vehicle, un veí de l'Espluga de Francolí de 25 anys i de nacionalitat espanyola. Els dos ocupants del camió van resultar ferits de caràcter greu. Poques hores després, al voltant de les dotze del migdia, el conductor d'una motocicleta va morir en una topada en què es van veure involucrats un turisme i dues motos a la BP-2121, a l'altura de Torrelles de Foix (Alt Penedès). La víctima era l'únic ocupant del vehicle.

Durant aquest cap de setmana també s'ha registrat un dels accidents més tràgics de l'any. Dissabte a la tarda una veïna de Lloret de Mar, de 74 anys, va morir i quatre persones més van resultar ferides en una topada entre dos tot terrenys a l'N-II, a Quart, a la variant de Girona. Tant el conductor del tot terreny, que va resultar ferit greument, com els altres tres ocupants del vehicle, ferits de molta gravetat, van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona. També dissabte, un nen va ser atropellat per un turisme a Olvan (Berguedà) i un veí de Fraga, de 31 anys, va morir en una topada frontal entre dos turismes a la C-45, a Seròs (Segrià). Els altres tres ocupants dels dos vehicles van resultar ferits lleument. Divendres a la nit un veí de Maçanet de la Selva de 32 anys va morir atropellat per un tren després que la víctima no hagués respectat la senyalització que alertava que no es podia travessar la via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.