Successos

tribunals

Jutgen un veí d'Olot que va intentar matar el seu pare amb un arpó de pesca

El fiscal demana per a l'acusat nou anys i onze mesos de presó

La punxa de l'arpó es va clavar entre el pectoral i l'espatlla esquerra del pare i el va ferir

El fiscal demana nou anys i onze mesos de presó per a un veí d'Olot que va intentar matar el seu pare disparant-li un arpó de pesca submarina. Segons recull l'escrit d'acusació del ministeri fiscal, els fets van tenir lloc pels voltants de dos quarts de dues de la tarda del 31 de març de l'any passat. L'acusat, David Chergui, va discutir amb el seu pare mentre eren al domicili d'aquest darrer, situat en un primer pis del carrer Sant Cristòfol d'Olot. El processat, que té 35 anys, es va enfadar i “amb la intenció de causar la mort al seu pare” –segons recull el fiscal– va arreplegar un fusell de pesca submarina que hi havia al pis. El fusell feia 114,5 centímetres i tenia un arpó, subjecte amb una cinta elàstica, que permetia disparar-lo des d'una distància de 2,25 metres.

David Chergui es va situar a “una distància indeterminada” del seu pare, el va apuntar amb el fusell i va disparar. La punxa de l'arpó es va clavar entre el pectoral i l'espatlla esquerra del pare i el va ferir. L'home va haver d'ingressar d'urgència a l'hospital, on el van haver d'operar per treure-li l'arpó.

El fiscal imputa al fill un delicte de temptativa d'homicidi i sol·licita que se li imposi una pena de nou anys i onze mesos de presó. A més, també demana que se li prohibeixi comunicar-se amb el seu pare i acostar-se-li a menys de 500 metres durant un termini de divuit anys. En matèria de responsabilitat civil, l'acusació pública no reclama cap indemnització, perquè el pare de l'acusat hi va renunciar. El judici per aquests fets arribarà a principis de febrer a la secció quarta de l'Audiència de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.