Successos

trànsit

Un client d'un bordell mor atropellat a Capmany

Anava amb un amic amb cotxe, es va parar al voral de l'N-II i va baixar per fer les seves necessitats

Venia del prostíbul Dallas, quan va ser envestit accidentalment per un treballador del club

Un altre accident fatídic a les carreteres gironines. El sinistre es va enregistrar ahir a tres quarts de cinc de la matinada al quilòmetre 768,8 de l'N-II, a Capmany, on un veí de Perpinyà va morir atropellat per un vehicle que circulava en sentit Figueres. La víctima era Ezzedine Elladari, de nacionalitat francesa i originari de Tunísia. Quan van passar els fets, l'home viatjava en un cotxe amb un amic, amb qui venia del prostíbul Dallas d'Agullana. En el trajecte de tornada, es van aturar un moment al voral, a uns 200 metres de distància del prostíbul Gran Madam's de Capmany. Elladari va baixar de sobte de l'automòbil i va travessar la via –el seu acompanyant pressuposa que tenia la intenció d'anar a fer les seves necessitats–. Quan estava al mig de la carretera, va ser envestit accidentalment per un turisme, el conductor del qual era un cambrer del Dallas que havia plegat de treballar.

A causa de l'impacte, l'home va anar a parar uns 50 metres més enllà. Els vigilants del Gran Madam's van anar fins allí en sentir un fort cop i van trucar ràpidament al telèfon d'emergències 112. Fins a la zona s'hi van dirigir cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels bombers i dues ambulàncies del SEM. Els bombers finalment no van actuar perquè la víctima no estava atrapada i, malgrat els esforços dels efectius sanitaris, no van poder fer res per salvar-li la vida. Es tracta del sisè accident mortal que s'ha produït aquest mes a la demarcació. La llista negra es va encetar el dia 4 a l'AP-7, a Maçanet de la Selva, on es va desencadenar una topada múltiple. La víctima va ser un dels dos ferits de gravetat que havien quedat atrapats dins del seu cotxe. Es tracta d'un tram que abans estava en obres, si bé ara ja disposa de tres carrils. En el xoc s'hi van veure implicats dos camions, un tot terreny i dos turismes.

LA XIFRA

43
anys
tenia la víctima, de nacionalitat francesa. L'home tenia 4 fills. L'accident va passar al quilòmetre 768,8.

Tram polèmic

L'Estat va atribuir, el 2005, la concentració d'accidents al llarg del temps en el quilòmetre 772 de l'N-II, al pas per Agullana, a la presència “d'un local d'oci nocturn” que no va concretar, tot i que la situació coincidia amb la del Dallas. En aquella època, fins i tot des de Convergència i Unió (CiU) es va preguntar al govern espanyol quines mesures tenia previstes per reduir el nombre de sinistres en uns quants punts de la via, entre els quals hi havia el 771,6, on hi va haver l'atropellament mortal d'un vianant el desembre de l'any anterior.

Entre els vianants que també han perdut la vida a la demarcació travessant la carretera hi ha el cas d'una noia que va ser envestida accidentalment per un cotxe mentre caminava per l'AP-7, a Vilafant, l'octubre de 2007. La víctima era Daniela Álvez Fidelis, una jove de nacionalitat brasilera de 25 anys, originària de São Paulo, que treballava de prostituta. La seva identificació va ser difícil perquè anava indocumentada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.