Successos

policial

Assalten una dona de Roses i li roben 2.000 euros

Els Mossos d'Esquadra han detingut una parella de lladres que van assaltar una dona de Roses. El robatori va tenir lloc divendres al migdia. La víctima, una dona de 65 anys, va anar fins a la sucursal de La Caixa del carrer Sant Elm per retirar diners. La dona va agafar 2.000 euros del seu compte corrent, els va posar a dins de la bossa de mà i va sortir al carrer. Quan caminava cap a casa seva, situada a la urbanització Mas Matas, va tenir la sensació que un home i una dona l'estaven seguint. La dona va apressar el pas per arribar a casa i, just quan es disposava a obrir la porta de l'habitatge, els dos lladres se li van llançar al damunt. La parella li va donar una forta empenta, que la va fer caure per terra, i li va arrabassar la bossa de mà amb tots els diners. Després, els dos lladres van fugir corrents i van pujar a un cotxe. La dona va trucar als Mossos d'Esquadra per alertar-los del robatori.

Persecució durant 15 km

Una patrulla va localitzar el vehicle quan ja enfilava la C-260 en direcció a Figueres. La parella va protagonitzar una persecució durant ben bé 15 quilòmetres i a l'altura de Vila-sacra l'home va perdre el control del vehicle i va sortir de la carretera. El lladre va intentar fugir camp a través, però els agents el van poder detenir uns metres més enllà. La dona no va poder sortir del cotxe i els mossos la van enxampar allà mateix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.