Successos

Successos

Enxampen ‘in fraganti' tres lladres a Tossa

Els Mossos es van adonar que es va posar nerviós en veure el cotxe policial

Els Mossos d'Esquadra de Blanes es van adonar, durant un patrullatge preventiu que estaven duent a terme dissabte passat al matí, que un cotxe estava aturat en una parada d'autobús de Tossa. Van observar que el conductor estava en actitud d'espera i, en veure el cotxe policial, es va posar nerviós, va entrar dins el vehicle, va fer una trucada telefònica i va marxar. El sospitós, un veí de Ripollet de 45 anys i de nacionalitat espanyola, va conduir molt lentament pel tram urbà de la carretera de Lloret de Mar i va contactar amb dos ciutadans, que van fugir corrents en detectar la patrulla, així com també ho va fer el primer automòbil. Els agents van aconseguir interceptar els dos darrers homes que van entrar en escena, que anaven a peu. Simultàniament, van comprovar que un pis, situat als baixos d'un edifici de la mateixa carretera de Lloret, havia estat saquejat. Per aquests fets, els dos fugitius, que arrosseguen antecedents, van ser arrestats. Es tracta d'un veí de l'Hospitalet de Llobregat, de 38 anys i de nacionalitat cubana i d'un veí de Barcelona, de 45 anys i d'origen peruà. Els policies també van efectuar una recerca per localitzar el conductor del turisme, a qui ja havien identificat quan el van interceptar a la parada d'autobús. El van trobar a la terrassa d'un bar, d'on va intentar fugir una altra vegada en tornar a veure els Mossos. Els investigadors, però, el van poder detenir per la seva implicació en el robatori amb força. Els arrestats van passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. Després de declarar, es va dictar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

Més robatoris a cases

La policia de la Generalitat també va rebre un avís, el 30 de juny, que dos homes havien entrat en un domicili de Sant Just Desvern. Juntament amb la policia local van començar a buscar els sospitosos i en van enxampar un. Mentre l'escorcollaven, van ser alertats d'un altre robatori en un immoble d'Esplugues de Llobregat, d'on van extreure empremtes que els van permetre identificar el segon lladre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.