Successos

trànsit

Mor després de sortir amb el cotxe del club Madam's i xocar amb un camió a l'N-II

La víctima és un home francès que conduïa una furgoneta que es va voler incorporar a la carretera

La carretera va estar tallada tres hores

Accident mortal de matinada a l'N-II, al quilòmetre 768,8, davant del prostíbul Madam's de Capmany. Un furgoneta Mercedes Vito, amb dos ocupants, que sortia de l'aparcament del Madam's es va voler incorporar a l'N-II en sentit nord i va xocar amb un camió que circulava en sentit sud. A resultes de l'impacte, el conductor de la furgoneta, Yoann Senecal, un francès de 31 anys, va morir, mentre que l'home que anava de copilot va resultat ferit lleu i va ser traslladat per una ambulància del SEM a l'hospital de Figures. El xofer del camió, il·lès. L'accident va passar cap a 3/4 d'1 de la matinada i la carretera va estar tallada fins a 2/4 de 4 aproximadament.

El trànsit que es genera entorn dels bordells d'arran de la N-II ha ocasionat més d'un accident mortal. El 27 de gener del 2012 Ezzedine Elladari, un home també francès, va morir atropellat a 200 metres del club Madam's. En aquesta ocasió la víctima era un client del Club Dallas, d'Agullana, situat un xic més amunt, a prop de l'N-II. L'home va sortir amb el cotxe del Dallas, es va incorporar a l'N-II i va baixar del vehicle suposadament per anar a fer les seves necessitats. Quan travessava la carretera va ser atropellat i va morir. Al desembre, un noi francès de 28 anys va patir ferides molt greus i va ser traslladat en estat crític a l'hospital de Girona després de ser atropellat per un cotxe a les sis de la matinada a la calçada de l'N-II, davant del Madam's, a Capmany. Els Mossos van practicar la prova de l'alcoholèmia a la conductora del vehicle que va atropellar el jove a l'altura del quilòmetre 768 de l'N-II, però va donar resultat negatiu. El 22 de novembre del 2006 un altre home francès, de 45 anys, va morir en ser atropellat quan travessava l'N-II.

Ahir es va produir un altre accident a l'N-II, al quilòmetre 763,1, dins del terme municipal de Pont de Molins. Un cotxe va sortir de la via, va bolcar i va quedar de cap per avall sobre un canal. El cotxe, el va descobrir al matí un home que passejava i va avisar els Mossos. Quan el vehicle va ser localitzat, al matí, no hi havia ni el conductor ni cap ocupant.

Accident a Batet

I també ahir un motorista va resultat ferit de gravetat en un accident que es va produir a l'altura del trencat de Batet a la carretera GI-524, que va d'Olot a Santa Pau. Un helicòpter del SEM va anar a recollir el ferit per traslladar-lo a un centre hospitalari.

Quatre xocs mortals a l'N-II

Des de l'inici d'any, la carretera N-II ha estat l'escenari de quatre dels set accidents mortals que s'han produït a les comarques gironines.

El 17 de febrer es va trobar estimbat daltabaix d'un barranc i dins una riera el cotxe de Marc Marcel Leonce Rousseau, un ciutadà francès de 51 anys que estava desaparegut des de feia quatre dies. Tot apunta que va tenir l'accident el dia de la desaparició, quan va anar a comprar a la Jonquera i es va estimbar. Va morir ofegat. El 31 de gener un dona de Bàscara de 60 anys va morir quan el cotxe que conduïa va xocar amb un camió a l'N-II, a Vilamalla. El 22 de gener un xoc entre una furgoneta, un camió i un turisme a l'N-II, a Vilademuls, va costar la vida a la conductora del turisme, una dona de 67 anys i veïna de Vilamalla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.