Successos

policial

La dutxa ‘delata' un lladre a Figueres

L'assaltant va activar l'alarma de la teleassistència sense voler

Roben una moto a Olot i tenen un accident

Voler-se dutxar li ha costat molt car a un lladre que va entrar a robar en una casa de Figueres. Els fets es van produir dimecres a la matinada, quan el lladre, de 38 anys i d'origen marroquí, va saltar la tanca d'una casa de Figueres i, emparat per la foscor, va forçar els panys dels dos trasters que hi havia al pati. Després, va entrar a dins l'habitatge per la cuina, un cop va haver fet saltar el pany de la porta. Ja a dins, el lladre ho va començar a regirar tot en cerca d'objectes de valor. Com que va veure que no hi havia ningú, aleshores l'home va decidir dutxar-se. Mentre s'estava rentant, però, va prémer per error l'alarma de la teleassistència domiciliària dels propietaris, que són gent d'edat avançada. Immediatament, des de la Creu Roja van trucar al matrimoni. La parella, sorpresa, els va dir que no tenien cap emergència mèdica i que, precisament, aquella nit eren fora de casa i estaven dormint a Barcelona. Això va fer que la trucada derivés directament cap als Mossos d'Esquadra, que van enviar diversos agents cap a la casa. Els agents van descobrir el lladre a dins l'habitatge, amagat al darrere d'una porta. A més, també van trobar un tornavís i tots els calaixos regirats. L'home, que és veí de Bellpuig (Urgell), va passar divendres a disposició judicial a Figueres. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Robatori amb incendi

La Policia Local d'Olot va detenir ahir dos homes que circulaven pel barri de Sant Miquel amb una motocicleta robada. Els lladres havien sostret la motocicleta i cap a les tres de la tarda un d'ells la conduïa, tot i que cap dels dos té carnet. Quan circulaven pel carrer Abat Bernat de Peramola, el conductor va perdre el control de la motocicleta i es va encastar contra la porta d'un garatge, a l'altura del número 11. Llavors, el vehicle es va incendiar i va obligar a intervenir una dotació dels Bombers de la Generalitat. La moto va quedar cremada en pocs minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.