Successos

successos

Mor sepultat en les obres d'una piscina a Llambilles

Un treballador va quedar colgat de terra en un forat que es feia al pati d'una casa

Un operari va perdre la vida ahir a Llambilles mentre treballava en la construcció d'una piscina al pati d'una casa. La víctima tenia 33 anys, era de nacionalitat romanesa i residia a Girona. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del sinistre quan passaven pocs minuts de les tres de la tarda. Quan els efectius van arribar a l'habitatge, van constatar que l'home havia quedat sepultat per la terra a dins d'una rasa. El fatídic succés va passar mentre es feia un forat d'uns dos metres per seixanta centímetres d'ample amb una excavadora per situar-hi la piscina. A causa de l'accident es van mobilitzar quatre patrulles dels Mossos, una ambulància i l'helicòpter medicalitzat del SEM, i quatre dotacions dels bombers, que es van encarregar d'extreure el cos. A banda, els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat de guàrdia de Girona i del Departament de Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

L'últim cas ocorregut a la demarcació va tenir lloc el 13 de juny, a Peratallada. Un home de 39 anys va perdre la vida en caure en una fossa sèptica quan la intentava desembussar. Per dur a terme el rescat, en primer lloc van haver de buidar la fossa sèptica, que tenia una capacitat d'entre 2.000 i 3.000 litres. Els sanitaris no van poder fer res per salvar la víctima, que ja va ser localitzada sense vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.