Arresten sis lladres que es dedicaven a robar camions carregats en polígons

En el marc de l'operació Polin, la Guàrdia Civil ha desmantellat a Barcelona i Tarragona una banda especialitzada en el robatori de semiremolcs de camions plens de mercaderies. D'aquesta manera, els acusats s'havien apropiat begudes i aliments per valor de més de 300.000 euros. Per aplanar el terreny, alguns dels membres del grup –integrat per cinc homes i una dona– primer es desplaçaven en vehicle fins als polígons, on s'encarregaven de localitzar i marcar els camions que pretenien robar. Després tornaven al lloc i s'emportaven, mitjançant caps tractors de camions, els semiremolcs. Durant la fugida, utilitzaven un cotxe que circulava més avançat i que tenia la funció de detectar els possibles controls policials. El punt final d'aquests viatges eren unes naus industrials de Tarragona i Navarra, on guardaven les mercaderies per a la seva posterior venda il·lícita.

El 24 de juliol, els arrestats van cometre suposadament el seu darrer robatori –aquesta vegada es van apropiar un remolc carregat de cervesa al municipi valencià de Riba-roja de Túria. A part d'aquest material, s'ha decomissat als arrestats vuit semiremolcs i grans quantitats de productes, com ara detergents, sucs i llet de marques reconegudes. El jutjat número 1 de Tarragona s'ha fet càrrec del cas –amb tot, l'operació policial continua oberta i no es descarta que es facin més detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.