Successos

trànsit

Mor el motorista que va tenir un accident a Serra

El noi, de 16 anys i veí d'Ultramort, era jugador juvenil del Gironès-Sàbat

Va col·lidir amb un camió, a la GI-643

Adrià Vilamitjana Paretas, el jove d'Ultramort de 16 anys que dilluns va tenir un accident de trànsit a Serra de Daró, va morir dijous com a conseqüència de les greus ferides que va sofrir en una col·lisió contra un camió. La víctima estudiava a Torroella de Montgrí i era porter d'un dels equips juvenils de l'Escola de Futbol Gironès-Sàbat. Els membres de la junta directiva, el cos tècnic i els jugadors del club van lamentar ahir la trista notícia i van expressar el seu condol i suport als pares, als familiars i als amics del noi. El fatídic sinistre va tenir lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts de nou del matí, a l'altura del punt quilomètric 5 de la GI-643. La víctima anava al volant d'una Yamaha de carretera de 125 centímetres cúbics. Mentre circulava, el conductor d'un camió de petit tonatge va girar i, segons les primeres investigacions, va xocar accidentalment contra la part del darrere de la motocicleta.

Fins a la zona s'hi van dirigir set patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Arran dels fets, la víctima va patir una lesió medul·lar i un traumatisme cranioencefàlic molt forts. Va ser traslladat en estat crític amb l'helicòpter medicalitzat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. A dos quarts de deu del vespre del mateix dia, va ser derivat a la Vall d'Hebron de Barcelona. Va quedar ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del centre sanitari, on va morir tres dies més tard.

És el segon jugador de futbol de les comarques gironines que, malauradament, mor en accident de trànsit en poques setmanes, després que el porter del Girona B, Nil Marín López Pastor, va perdre la vida en una col·lisió a l'N-II, al terme de Caldes de Malavella. El sinistre es va registrar pels volts de dos quarts de vuit del matí del 26 d'octubre, quan el noi, veí de Mataró, es dirigia a l'entrament del seu equip a l'estadi de Montilivi. Al quilòmetre 697,8 –just abans d'arribar a l'encreuament de Mallorquines– va xocar frontalment contra un camió. Fins allí hi van acudir cinc patrulles dels Mossos, tres dotacions dels bombers i dues ambulàncies. Els sanitaris es van ocupar immediatament d'atendre el jove, però a causa de les greus ferides que s'havia fet en la topada va morir. El conductor del camió, per la seva banda, va quedar il·lès.

LA DATA

04.11.13
Pels volts de dos quarts de nou del matí,
es va registrar el fatídic sinistre al quilòmetre 5 de la carretera GI-643.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia