Successos

trànsit

El motorista mort a Santa Coloma era de Montgat

La víctima, que va patir una sortida de via a la GIP-5511, tenia 28 anys

El conductor d'una motocicleta que va perdre la vida dissabte en patir una sortida de via a Santa Coloma de Farners era un jove de Montgat, de 28 anys i de nacionalitat espanyola. El fatídic sinistre va tenir lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis de la tarda a la GIP-5511, a prop de la font del Roure. La víctima anava al volant d'una Yamaha WR 250 i circulava en direcció Castanyet quan va perdre el control i va anar a parar al marge de la carretera, a l'altura del punt quilomètric 0,9. Ràpidament, un testimoni va donar l'avís i es van dirigir fins a la zona sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers i dues ambulàncies del SEM. Tot i els esforços dels sanitaris, no van poder fer res per salvar la vida al noi, que va morir per les greus ferides que va sofrir.

Des de principis d'any, han perdut la vida onze motoristes a la xarxa viària de les comarques gironines. L'accident mortal de Santa Coloma de Farners, a més, era el segon que es produïa en tan sols cinc dies de diferència. Dilluns de la setmana passada, un jove d'Ultramort de 16 anys va quedar en estat molt crític en una col·lisió amb un camió de petit tonatge a la GI-643, a Serra de Daró. Va quedar ingressat a la UCI de l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on va morir dijous.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia