Successos

seguretat

Tres benzineres atracades en quinze dies a Sils, Cassà i Caldes de Malavella

El darrer assalt el van perpetrar ahir a la Repsol de la C-35

Els Mossos investiguen si els tres robatoris els han dut a terme els mateixos lladres

Un home que esgrimia una pistola va atracar ahir a la tarda la gasolinera Repsol que hi ha a la C-35 a Caldes de Malavella i va fugir, sense que l'empleat pogués veure si l'esperava cap vehicle. Els fets van passar pels volts de les cinc, quan l'empleat era a dins de la botiga i va sentir que s'obria la porta. Quan es va girar ja es va trobar amb l'home encaputxat que li va exigir els diners de la caixa. L'atracador va fugir amb un botí que supera els 1.000 euros. L'atracador parlava en castellà però, segons la víctima, amb accent d'algun país de l'est d'Europa.

Aquest atracament és el tercer en qüestió de 15 dies a gasolineres de la Selva i el Gironès. Dissabte passat dos homes que anaven armats amb una escopeta van assaltar la gasolinera Galp de Cassà de la Selva i van colpejar el treballador amb la culata. L'empleat no va poder aportar gaires dades dels assaltants, que anaven vestits de negre i duien passamuntanyes, i que no van tenir gaires paraules amb el noi: “Només anaven dient dinero”, va explicar ahir la víctima, que tot i la trompada que li van ventar no tenia ferides de consideració. Els assaltants de Cassà van arribar a la gasolinera a quarts de deu de la nit, quan, segons tots els indicis, havien intentat assaltar una altra gasolinera de la zona una estona abans però sense èxit. També a quarts de deu del vespre, el dia 13 de novembre, dos homes encaputxats que anaven armats amb una mena de bat de beisbol, una pistola (que semblava de balins) i un matxet van irrompre a l'estació de servei dels Estanys de Sils, situada a l'N-II. Els lladres van entrar cridant i van començar a colpejar els ordinadors i aparells electrònics de l'establiment davant de l'encarregat i la dependenta per tal d'intimidar-los. Els atracadors, que parlaven en castellà, van provar d'arrencar la caixa enregistradora però no se'n van sortir i es van endur un botí d'uns 300 euros que hi havia a la caixa del canvi. En canvi, les destrosses que van ocasionar s'acosten als 3.000 euros, segons calculen els responsables de la gasolinera. Tot apunta que els atacants tenien un còmplice que els esperava en un punt estratègic, fora de l'abast de les càmeres.

Roben una pistola a Esponellà

Uns lladres van entrar dilluns a la tarda en un habitatge d'Esponellà i es van endur un rellotge, bijuteria i una pistola de fogueig. La mateixa tarda van entrar en una casa de Fontcoberta i van robar monedes de plata, colònia i uns 500 euros, i en un habitatge de Banyoles, d'on es van endur joies. Els lladres, que se sospita que són els mateixos, van entrar per les finestres quan no hi havia ningú a dins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia