Successos

seguretat

Assalten un conductor, cremen un cotxe i abandonen armes i drogues a Caldes

Episodi de violència, persecució de pel·lícula i troballa d'armes, distintius de policia falsos i drogues, entre Llagostera i Caldes dimarts a la matinada.

Els Mossos i la policia local es van mobilitzar dimarts a la matinada després que es tingués constància que dos homes havien robat de forma violenta i amb intimidació un cotxe, un Citroën C-5 de color gris, a Llagostera, després d'haver abandonat un altre cotxe que portaven, que van incendiar. Després d'aquest episodi, els homes que van agafar el Citroën van començar una fugida per la carretera que va de Llagostera a Tossa de Mar i es va iniciar una persecució, a la qual es van afegir cotxes dels Mossos i de la policia local de Llagostera. Hi va haver trompades entre cotxes i als marges de la carretera de Tossa, a l'altura del quilòmetre 2, al bosc, a Caldes, la policia va trobar el Citroën C-5 i un altre cotxe, un Audi amb plaques de matrícula francesa. A l'interior, hi van trobar almenys una arma automàtica, un llum giratori dels que utilitza la policia, una placa policial amb distintius del Ministeri de l'Interior, en principi falsificada, i també 50 quilos d'haixix. El material i els cotxes van ser comissats i els Mossos s'han fet càrrec de la investigació, per intentar aclarir qui eren els protagonistes d'aquest episodi violent i les circumstàncies exactes. La troballa d'elements policials fa sospitar que es tracta d'un cas de competència entre bandes de narcotraficants que es fan passar per policies per robar la droga o segrestar els rivals perquè els l'entreguin. S'investiga també la procedència del cotxe que van incendiar a Llagostera abans del robatori del Citroën.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia