Sorpresa i admiració a Villar per la generositat de la família del donant

Els seus amics i la penya ciclista prepara un acte íntim en el qual no volen que hi participe la premsa

L'aparició de la notícia als mitjans de comunicació que el donant podria ser un jove de la comarca dels Serrans, ha despertat la curiositat en aquesta localitat que ja vivia —en silenci però— una realitat a la qual no li havia donat importància.

El dimarts en la vesprada, els comentaris de la gent del carrer no paraven de circular al voltant de l'extrema generositat que la família del jove donant de la primera operació de cara al País Valencià, havia tingut per tal d'autoritzar la extracció de tots els seus òrgans en patir el traspàs dilluns en la matinada.

L'admiració dels habitants d'aquesta localitat de la comarca dels Serrans arriba a tal punt, que els amics més íntims i el conjunt de la Penya Ciclista del poble, han pensat a fer un acte privat (sense data ni lloc determinat) al qual esperen que la premsa no se'n faça resó perquè, tal i com així ho ha manifesta el president del club ciclista «els diaris i els mitjans de comunicació no fan més que voler vendre el producte a causa del patiment de tots nosaltres», afegia en ser preguntat sobre els detalls de l'esmentat acte.

Segons sembla, aquest cercle reduït de persones, vol manifestar el seu reconeixement a una persona i a una família que fins al darrer moment ha demostrat la seua generositat i s'especula sobre la possibilitat d'erigir una làpida recordatori en el punt en que solien concentrar-se els ciclistes cada vegada que realitzaven qualsevol competició o eixida d'entrenament.

També es parla sobre la voluntat dels amics més pròxims d'escampar part de les cendres del finat en aquest punt, tot i que els pares, originaris de Bèlgica, volen que el record del seu fill els acompanye fins la seua localitat natal.

De fet, els habitants de Villar coneixien al migdia, mitjançant un bàndol públic interposat per l'excompanya del jove donant, que la família realitzaria un acte íntim en aquesta mateixa vesprada per acomiadar les seues cendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.