Successos

Detinguts per un intent de robatori en un camió

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van arrestar el dia 9 tres homes acusats d'intentar robar a l'interior d'un camió estacionat en un pàrquing de l'N-II, a la Jonquera. El succés va tenir lloc a tres quarts de quatre de la matinada. El conductor va comunicar als agents que els lladres havien mirat de sostreure-li la càrrega i que després havien fugit amb un camió petit. Mentre una patrulla duia a terme la inspecció ocular a la zona, una altra dotació va localitzar un camionet que coincidia amb les característiques del vehicle amb el qual havien escapat els sospitosos. Els policies el van interceptar circulant pel tram del cinturó de ronda de Figueres; van comprovar que havia estat sostret el juny a Mataró i van requerir al conductor que s'aturés. Aquest, però, va seguir en direcció a Vilamalla, sense afluixar la velocitat. A un centenar de metres del poble, el xòfer va parar el vehicle i de dins van sortir corrents dos dels ocupants, que, aprofitant la foscor de la nit, van entrar al bosc.

Els efectius van muntar un dispositiu per trobar-los. Al cap de poc, van observar com un turisme que estava aparcat al voral de l'N-II s'incorporava a la via a gran velocitat, a Garrigàs. Van aturar-lo uns centenars de metres més enllà i van identificar els seus tres ocupants. Mentre els escorcollaven, un d'ells va començar a córrer i els agents van haver de fer indicacions a una furgoneta per evitar que l'envestís. Després de comprovar que encara portaven restes de plantes i herbes a la roba i que en el vehicle hi havia guants, cúters i llanternes, els policies van detenir-los per un intent de furt i un robatori i furt d'ús del camió, que va poder ser retornat al seu amo. Els imputats tenen 30 i 31 anys, són de nacionalitat marroquina i senegalesa i tenen domicili a Girona i Montcada i Reixac. El mateix dia van quedar en llibertat amb càrrecs per ordre judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia