Successos

Un nen de dos anys ferit per una explosió a l'Armentera

Un nen de dos anys va resultar ferit amb cremades lleus a la cara ahir a la tarda de resultes d'una deflagració de gas que es va registrar a la cuina de casa seva a l'Armentera. El nen va ser traslladat al CAP de l'Escala, on el van atendre de les ferides.

La deflagració, provocada per l'escapament de gas d'una bombona de butà, va tenir lloc a la cuina d'un habitatge situat al número 2 del carrer Pompeu Fabra, on habita una família marroquina. De resultes de la deflagració, es van trencar els vidres de les finestres de la cuina i el nen petit va ser l'únic que va resultar ferit, mentre que els adults que hi havia a la casa no van prendre mal.

Quan es va donar avís als serveis d'emergència, els Bombers de la Generalitat van anar a la casa afectada i es van ocupar bàsicament de segellar l'ampolla de gas butà que havia ocasionat l'explosió. En principi, no es va registrar cap dany estructural a la casa, més enllà dels vidres que van petar arran de la deflagració.

Dissabte, una dona de 74 anys veïna de Navata també va haver de ser atesa per una intoxicació lleu per inhalació de fum després que al matí es va calar foc a casa seva, al número 5 del carrer Pintor Casamor de la població. El
foc va cremar una habitació i va afectar també la cuina i el menjador de l'habitatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia