Un noi d'Ullà que anava en ciclomotor mor en xocar amb un cotxe a la Tallada

El conductor del cotxe, també d'Ullà, va donar positiu en drogues i va ser detingut pels Mossos

L'accident va passar a la una de la matinada al quilòmetre 354,8 de la carretera C-31, en el tram que va de Verges cap a Ullà, abans del trencall de Bellcaire. Segons els primers indicis recollits pels investigadors, el xoc es va produir quan el cotxe intentava avançar un autocar i va anar a xocar de cares contra el ciclomotor en què viatjava Jawo, que anava en sentit contrari. De resultes de la trompada el noi del ciclomotor va resultar mort, mentre que el conductor del turisme –un noi de 19 anys que es diu Rachid i que també és veí d'Ullà– va resultar il·lès. Al cotxe també hi viatjava un altre jove, que tampoc va patir cap ferida. Quan els Mossos van arribar al lloc del sinistre van fer les proves d'alcoholèmia i el test de detecció de drogues al conductor del cotxe. Com que va donar positiu en substàncies estupefaents, els Mossos el van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit i homicidi imprudent. El noi va ser traslladat al jutjat de la Bisbal ahir mateix.

Un altre cas

Tot just fa un mes, el 10 de novembre, un altre noi que circulava en ciclomotor va morir a la zona. En aquell cas, la víctima, un noi de 18 anys veí de Torroella de Montgrí, circulava per la carretera GI-641 a Torroella de Montgrí quan el motorista va topar per darrere contra un cotxe que circulava davant seu i va petar de cap contra la carrosseria del vehicle. Tot i que el motorista duia casc es va fer ferides molt greus. Inicialment es van activar tots els serveis sanitaris per anar a estabilitzar el ferit i també un helicòpter preparat per traslladar-lo fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, però el jove va morir al lloc mateix de l'accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.