Successos

Estat Islàmic recull els atemptats de Brussel·les en una de les seves revistes

El grup gihadista reivindica que ha “colpejat l'Europa croada un altre cop”

El grup terrorista Estat Islàmic (EI) ha recollit la reivindicació dels atemptats de Brussel·les en una de les seves revistes, Naba, on presumeix d'haver copejat l'“Europa croada”, la denominació que utilitza habitualment per referir-se als països que combaten el gihadisme.

La revista Naba, instrument de la propaganda d'Estat Islàmic, reitera el missatge que ja es va difondre dimarts en xarxes socials.

En la seva portada apareix la imatge d'un milicià amb el titular “Estat Islàmic colpeja l'Europa croada un altre cop”, segons informa AICS, empresa dedicada a l'estudi de les amenaces gihadistes.

En la tercera pàgina, el grup resumeix les actuacions dels “soldats de l'Estat Islàmic” i confirma atemptats a l'Aeroport de Zaventem i a l'estació de metro de Maelbeek.

Segons el text, en les dues accions han mort “més de 40 creuats” i uns 200 han quedat ferits, si bé l'organització acostuma a exagerar els seus balanços.

Estat Islàmic va amenaçar dimarts amb més “dies foscos” als països que segueixin combatent als terroristes. El que us espera serà més dur i més amarg”, va advertir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia