Successos

Detingut a Sils un mosso que conduïa ebri i sense carnet

El caporal, destinat a Quatre Camins, a més a més va ser denunciat per haver pegat la companya

La Policia Local de Sils i els Mossos van arrestar dimarts un caporal dels Mossos, de cognom Pou, destinat a la vigilància de la presó de Quatre Camins, per un delicte de violència domèstica i per haver conduït sota els efectes de les begudes alcohòliques i tenint el carnet retirat per ordre judicial.

La història va començar en un habitatge del carrer de l'Església de Sils, on viu la companya o excompanya del mosso i on es va desencadenar una batussa tan pujada de to que va cridar l'atenció dels veïns. Algú va trucar al 112 per alertar que les coses anaven maldades a la casa. Quan la Policia Local i els Mossos van arribar, el protagonista de la trifulga ja havia sortit de la casa de manera precipitada i havia marxat amb un cotxe. Els testimonis, però, van poder aportar les dades del cotxe i el sospitós va poder ser interceptat per una patrulla de la Policia Local a l'encreuament amb la carretera C-63.

El conductor mostrava símptomes d'haver begut i se li va practicar la prova de l'alcoholèmia. Va marcar una taxa de 0,75 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, el triple del màxim permès, que és de 0,25 mg/l. Però, a més a més, els agents van comprovar que el conductor tenia el carnet retirat per ordre d'un jutjat de Granollers des del mes de febrer.

Uns fets constitutius de delicte i especialment greus quan qui els va protagonitzar és un agent d'un cos de seguretat.

El caporal Pou va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra
de Santa Coloma de Farners i posteriorment va quedar en llibertat. Pel delicte de violència de gènere s'instrueixen diligències en un procediment ordinari. I pel que fa a la conducció sense carnet i sota els efectes de l'alcohol, el jutjat l'ha citat per la setmana que ve perquè se sotmeti a un judici ràpid.

LA XIFRA

0,75
mil·ligrams
d'alcohol per litre d'aire expirat, el triple del permès, va marcar el caporal que conduïa sense carnet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia