Successos

successos

Desarticulen una xarxa que venia anabolitzants

La distribució d'anabolitzants a esportistes. Aquest era el negoci a què es dedicava presumptament una xarxa integrada per set persones, les quals proporcionaven substàncies il·lícites des d'un gimnàs dels Pallaresos. Aquest grup organitzat ha estat desmantellat per la Policía Nacional, que durant la investigació també ha escorcollat tres domicilis dels sospitosos, al Morell, la Pobla de Mafumet i a Miami Platja. Arran d'aquestes inspeccions, els efectius van comissar 6.700 euros, 275 grams de cocaïna i 50 d'haixix, 32 ampolles que contenien monodosis d'esteroides, testosterona, hormones del creixement, xeringues, 570 pastilles més també d'esteroides, un puny americà, dues navalles amb l'esvàstica gravada a les seves fulles, un ordinador i telèfons mòbils.

El radi d'acció de l'entramat s'emmarcava a la demarcació de Tarragona i els seus principals clients eren culturistes. La policia imputa a cadascun dels processats diversos delictes contra la salut pública. Els arrestats ja van passar a disposició judicial i, després de declarar, dos d'ells van ingressar a la presó de forma provisional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.