Successos

successos

Un motorista de 16 anys mor en un xoc a Olot

La víctima, veí de la Canya i nedador del CN Olot, va topar amb un vehicle

Un veí de la Canya de 16 anys, Àlex Charlesworth, va morir ahir en un accident de trànsit a Olot. El sinistre es va originar a tres quarts de dotze del migdia quan la víctima, que conduïa una motocicleta, va topar amb un vehicle a l'encreuament del carrer Bisbe Vilanova i l'avinguda Paluzie. Fins al lloc dels fets s'hi van dirigir dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que també hi va enviar un helicòpter medicalitzat. A causa del fort impacte, però, els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar la vida del jove. La víctima era nedador del Club Natació Olot. Aquest estiu va aconseguir el títol de campió d'Espanya júnior dels 50 metres lliures. A més, va establir el rècord de Catalunya de 17 anys d'aquesta prova i també va ser campió de Catalunya júnior i absolut, i subcampió en els 50 m papallona.

A banda, a les quatre de la tarda, un veí de Vilajuïga va resultar ferit greument en ser atropellat per un automòbil a l'N-260, a Pedret i Marzà (Alt Empordà). I, tres quarts d'hora més tard, una conductora va haver de ser rescatada del cotxe després de xocar contra les barreres de seguretat de l'AP-7, a Sant Gregori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.